wij zien ik ga vandaag een babytruitje maken en ik ga proberen te maken in een maat 62 68 en daar maak gebruik van een rompertje omdat ik zelf geen de baby bijna altijd ik ga maken met de lind abel van de wibra aernout 4 een halve millimeter er schijnt je daarbij gebruik ik een meetlint 4 stekenmarkeerders en een stopnaald om alle draadjes wegwerken beetje garen gepakt in het begin je met een lossenketting van 72 stuks snijd de draad om zuiver bewustzijn 122 vier vijf zes 71 en nummer 72 moet je ervoor zorgen dat je dit in niet gedraaid is en dan zet je hem vast met
een halve vaste in de 1e losse van de ketting met een halve vaste 3 lossen en in jezelf de opening maak je nog een stokje een losse en dezelfde opening nog twee stokjes waar sta je twee losse over een twee en in de derde losse maak je stokje snij twee los over en in de derde maak je 2 stokjes 1 losse en weer twee stokjes twee overslaan en in de derde maat s stokje twee overslaan en de derde 2 stokjes en lossen 2 stokjes twee overslaan stapje tweede over slijm en derde maak je twee stokjes en losse en 2 stokjes en dit doe je dit schooljaar je voelt worden het einde van deze toer
en dan als ik hier ben kom ik er beter dat zo'n stokje en zie dat je de twee over hebt files hier ooit bij de het stokje en dan zet je hem vast met een halve vaste in de derde lossen oh en de derde was nou ga je met halve stokjes door is hier in het midden bent maatje te lossen een stokje een losse weer 2 stokjes een beetje een pluisje heeft voorzichtig af dan ga je naar je volgende stokje en in het volgende stokje met je twee stokjes kan je hem hierin steken maar dan komt het stokje komen de strookjes niet direct boven dit sopje te zitten je steekt u hier precies onder dit
rondje met tussen dat is het begin een beetje lastig daar maak je twee stokjes en azië dat ze mooi boven elkaar komen script in de volgende losse opening tussen die twee stokje schoppen maak je weer twee stokjes 1 losse en 2 stokjes dan ga je er volgende het volgende stokje en daardoor je weer precisie tussenin maak je hier twee stokjes losse opening tussen is dat je schoppen maak je weer twee stokjes en dat ze en 2 stokjes en op stokje van de vorige toer gaan we hier tussen met je 2 stokjes dit patroon hou je vol tot aan het einde van het dorp en als ik hier weer aan het eind en dan
kom ik er bij terug ben weer aan het einde dan zet je hem hier vast met een halve vaste als de garen dit vastzetten met een halve vaste in de derde lossen van de vorige toer stap lukt wel dan ga je weer met halve vaste naar het midden begin je weer met drie losse en stokje losse en 2 stokjes ga je weer naar je eerste stokje en dan steek je hem weten tussen in en daar maatje het stokje en dan doe je tussen de twee stokjes ook gestopt en in die laatste van de vorige toer en maak je ook weer de tussen het stokje in de volgende twee stokjes een losse en 2 stokjes we gaan naar de volgende eerste stokje
steek je neer tussen de steken in dan tussen de stokjes een stokje en in het stokje er stokje volgende drie weer 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes in de volgende de tussen steken maak je het stokje tussen stokjes en stokje en in dit stokje weer tussen in een stokje en dit is het patroon voor deze tour het einde vier keer terug en de laatste en dan weer vastzetten met een halve vaste in de derde los lossen van het eerste stokje van het begin van het oor en ik ga weer met een halve vaste en nog een halve vaste naar binnen 3 lossen voor het eerste stap je het stokje een losse en een stokje en nog
een stokje en dan ga ik met eerste stokje van de vorige toer en dan ga ik hem weer midden in zetten en in het tweede stokje waar ik nu twee stokjes en het laatste stokje een stokje bij eerste tour begin je dus met een stokje 2 stokjes drie stokjes en in deze tour wil je de vier gaan naar de volgende en daardoor keer 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en stokje over hoe het stokje van de vorige toer in de volgende dubbel keer 2 kind' in de volgende stokje dit is het patroon van deze door de laatste graven deze tour nu ga ik me weer vastzetten met een halve vaste
op de 3e lossen van vorige toer en in het volgende stokje en of vaste en op een halve vaste om naar binnen te komen zo stro peter mouwen weer op te lossen voor het eerste stokje een stokje een losse en 2 stokjes nu gaan we naar de volgende toe en dan zie je er bij de vorige toer zie je de vier en je wil een u graag 5 maken dus ik steek bij de eerste steek ik blast soms nog wat past er een tweede een stokje erin en tussen de 2e en de 3e maar ik mijn derde stokje en dan doe ik op de derde van de vorige toer 4 stokje en op te vieren van de vorige toer vijfde stokje van deze toer
dan ga ik nu naar de volgende lossenruimte en dan maak ik weer 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes oh ik voor doen op het eerste stokje van voor toren stokje de volgende stokje en dan tussen het derde stokje op de volgende het via de stokje en hebt daar volgende het vijfde stokje en dat is weer een patroon van deze toer dus ik ga weer verder dan zie ik je zo en de factor en dan weer vastzetten met over vaste en halve vaste in de volgende gaat hij niet helemaal goed en waarover vast in de volgende elk gen de thorium met drie losse en stokje een losse en 2 stokjes vorige toer allebei hier vijf stokjes en
deze tour ga er zes maken steken in de eerste precies zoals we in de vorige toer ook gedaan hebben hetzelfde doen we ook in de tweede en ik verder maken wordt het 2 en al in de vierde we een en ook zo ook in de 5e en andere kinderen 6 2 stokjes en dat was iets te ruim 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en neem de volgende stokje in de volgende stokje in de volgende twee stokjes en in volgende twee weer een stokje dat wordt al meer het patroon van deze toer zie ik je zo weer terug zo en zes stoere dan ziet het er zo uit plat op je bek tafel legt en ik ga even wat opmeten met het
rompertje dat ik doe even een steken markeer de tussen dit ga er ook een glad is ik geen zin heb om straks opnieuw zullen vrouwen mee voor dubbel zorg ik dat deze kant en deze kant op elkaar liggen ambertje en wat ik nu eigenlijk wil weten is hoeveel ruimte vol vol in dat moet maken zodat ik hier iets overheen van en tegelijkertijd ben ik ook niet dat mijn mouwen straks heel breed gaan worden mensen dat stel dat de bijvoorbeeld dit gaat straks verder zo uitlopen dat bijvoorbeeld dit hier zit en dat ik dus echt zulke mouwen gaan krijgen dat wil ik niet ik ben er nog niet
ik ga toch nog even meer eh ja ga toch nog even een stukje weg en dan dan ga ik de volgende onder nog toe te passen zo zie je maar at wat gewoon een kwestie is van even passen en meten en dat het heel lastig is om aan te geven hoe een bepaalde maat valt lichte ook aan hoe je haakt met welk materiaal zich en met welk materiaal het welbehagen naald haakje los haakje wat strakker het beste is natuurlijk om het gelijk op een baby te passen machine niet gevonden hebt dan kun je heel goed gebruik maken van zo'n een t-shirtje over rompertje een nieuwe ronde begin weer met drie
losse en stokje een losse en 2 stokjes dan gaan we naar de volgende het volgende stokje daar steek hem weer in in de volgende steek er ook in en in de dertig steken hem heen stokje en tussen de derde en de vierde mijn nieuwe stokje en dan bovenop de 4e toer 4 de via de stokje van de vorige toer ook weer stokje en op de volgende maak een stokje ik blijf het zeggen maar dit is echt lastiger om mee te werken helemaal als je aan het filmen bent en dan zie je dat je een plaats van zes schepen stokjes hebt gemaakt en daar volgende 2 stokjes en dat en 2 stokjes en de volgende maken we weer op elk
stokje een stokje en dan tussen de derde en vierde maak ook gestopt zoals een 2 trickshot is tussen het virus takje vijf stokje 6 de stok en het zevende stokje nou ik ga nog liever door ik zie je zo er gekomen uiteinde maak even een groter dus wat je nu kan doen is je rond pensioenen bij park om te kijken hoeveel je bent deze helft leg je begint op de andere helft en dan kan je het zo op meten dit is met name belangrijk als je stelt je een andere maat wilt maken zorg ervoor dat je hier voldoende ruimte hebt zorgen dat is hoofd ertussen past kan je even gesmeten 21 centimeter kit 2
42 centimeter ruim voldoende voor deze maat ga straks rennen wel hier het op haken dus ietsje kleiner maar ook 40 centimeter is echt voldoende voor baby's met deze maat maken tablet kan voor kun je ook vinden op internet goed is hebben we een andere maat bezig bent dan moet je er rekening mee houden dat je hier iets over hij moet komen om de juiste maat voor armsgaten aan te houden ga straks een rood schaatsen blijf je onderscheiden van de armsgaten maar dan moet het wel je over heen vallen zoals jij bezig bent met een andere maat en jij bij jou valt hij op
de tanden ga andere haaknaald en bij jou wat zit hier al overheen dan zou ik even stoppen ik ga nog een ronde extra en kijk dan even het vervolg van deze video totdat ik ook zo ver ben om mijn arm schaap waaronder de maagd tonen wacht 1 2 3 lossen een stokje een losse en 2 stokjes en stokje op het stokje van de vorige toer nog eentje en oké en dan middelste stokje we maken weer twee stokjes en stokje stokje van de vocht op en de laatste en dan heb je er een 6 7 8 stuks dus nu maak je het midden maak je de twee ik kwam er is net achter dat ik in mijn vorige toer en toer 7 vergeten ben om in
deze sterk te steken zeer het en dat zou je dan nog eventueel kunnen verdoezelen door eentje ergens in dubbel te doen in het stukje daarvoor precies hetzelfde en twee keer te smokkelen dus ik heb het al zo ver uit gehaald ik wil dingen toch even laten zien dus zorg altijd goed dat je na de meerdering altijd de steek daarna pakt en je ziet het ik maak je fouten ook dus uithalen uithuilen en opnieuw beginnen ik ben dus weer terug beland bij toer 7 ik heb jou net al laten zien dat we het oor achten hoe 8 moet dus als ik 2 8 klaar heb waar zie ik je weer terug dat
zo zo ik ben het einde gekomen van een ronde nummer acht ik wil je die nog even laten zien hoe je dat ik heb zelf wel even zitten het prutsen buiten camerabeeld om hier een twee drie vier vijf zes zeven nummer een en nummer 7 leg je op elkaar en die leg je dan heerschap boven op en dan zie je dat je eigenlijk net genoeg hebt maar nu heb ik net even zitten puzzelen en als je nou even de mouwen dan zou het hier in de helft van je patroon vallen in je ook en je muil gaat steeds groter worden en eigenlijk binnen toch niet dus toen dacht ik mijn als ik nou zorg dat dat dit gedeelte niet bovenop ligt
maar dat dit gedeelte bovenop ligt dan draai je hem een klein stukje een blok die kant op waardoor dit gedeelte of opkomt en draaien deze weg je deze bovenop en azië dan eigenlijk maar de bovenkant een stuk ik ga je zodat je begin staan straks hier begint en blijven in hun midden en jij hier je patroon houd je mouwen niet te groot worden dat je in één keer meer ruimte hier om die oksels en dus dat je vanaf nu af aan eigenlijk niet meer hoeft te gaan meerdere maar gewoon hetzelfde patroon vol gaat houden en dan voor dit gedeelte en dit gedeelte het laten we nu even voor wat het is
dan pak je je stekenmarkeerders ik had gezegd 4 stuks de via te keren zich pak even een andere erbij steken markeren dus zet je hieronder dus je tilt hem even op en dan heb je in je steek 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en dan haal je hem door stukje bij je los hebt en dat doe je bij de onderkant ook je twee stokjes bredere toepassing die twee stokjes te lossen en je twee stukjes in je steken markeer de haal je door je losgebroken en andere kant 3 precies hetzelfde zo dit is waar ik gebleven ben ik aan mijn steken moet je er even uit the f meer voor zorgt dat men taart niet het geld
werd en dan gaat eigenlijk door met het zelfde patroon alleen ik ga niet meer meerdere een twee tijd en toch zijn en 2 stokjes een steak nog wel steeds hier in want het geeft juist een mooi en met even iets ander effect' als je je stokje owner at lusjes blijft maken eigenlijk dwars door je stok jij haalt het geeft gewoon een mooi effect en raak je even totdat je hier met aangekomen als je hier bent kom ik bij je terug en dan laat ik je zien hoe je hier vanaf 4 verder gaat dat zo dan heb ik mijn steak matteren aard en dan begin ik met twee stadjes en lossen schrijf ik dit gedeelte over
tot hij nog steker matière en daar word ik mijn ma dus dat wij die steken markeren in zit jaren kardan even uit daar maak ik me waar is eraf dus daar maar nu twee stokjes in ik zie dat hij bij de volgende een bedje is gespreid in mijn los ik straks op en dan ga ik gewoon verder met 8 stokjes en mijn serie aan die ziet er een beetje gek uit aan de mij geven en wacht en dan ga ik weer door bij ga ik bedoel ik hier ben en dan doe ik het nog een keer voor hoe je dit gedeelte maakt mij zit nu naar elkaar ze vrij grote maar het gaat de straks gaan heel erg leuk uitzien
ik ga maar even verder zie ik hier terug ik ben ik ben gekomen verstekbakken eruit begin ik met twee stokjes een doosje spraak deze stokjes over voor de maal en dan merk ik in hij bewaarde steken markeren zit waar ik weer twee stokjes kan de steken markeer beleid en dan ga ik verder met het maken van stokjes is eigenlijk volg vervolg ik nu gewoon het patroon met tweede maal gemaakt en het reinigen van deze tour zal ik je even laten zien hoe dat er dan uit ziet trek het even aan over der over het rompertje hoe kan het dan even op een klimmetje om te kijken of er inderdaad alles ruim
genoeg gemaakt hebben en we dat niet doen zullen we helaas deze wonderen moeten uithalen en gewonden extra moeten maken goed komt vast wel goed ik ben aan het eind zie ik ik ben tot het eind ik ga hier even over vaste ga ik hem facetten dan van over vast en nog een hoop van straks ik begin aangekomen ben ik pak even een steek en keerde om we garen vast te zetten zodat ik er straks niet alles over hoe film nee zie je deze twee punten aan elkaar gemaakt is ook even mijn shirtje ik heb hier een kaart creal er hierdoor kun je nou even mijn hand over deze wat ik leer hamer heen pijn doen zodat u
niet bij het steken hier overheen dan halen we de mouwen haal ik er doorheen andere kant ga ik ook smokkel heen ik hoop dat je het een beetje kan zien en beperkt in mijn camera ruimte zoals je ziet en ik ruimte voldoende want ik ook ruimte genoeg als je zit misschien zelfs al iets aan de grotere kant heb ik groeit moet u nog iets dit gerecht ook al tegen ja dit wordt zeker wel een 68 misschien zelfs zo'n 74 ja ja ik denk dat was wel verder kunnen wat je nu gaat doen stekker markeer het even uit en ik vervolg het patroon en als ik hier ben dan kom ik even bij je terug
inmiddels ben ik aangekomen uit stukje onderarmen en hier dit stukje zie je het begin van dit stukje en aan de andere kant misschien het laatste gedeelte met je het via een losse tussen dieren malchus papier mate zo wat doe je hier zijn stokjes andere mensen een losse en 2 stokjes dan ga je verder ijsstokjes goed gaan dus andere ook school 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes we gaan we weer verder en komen er onder de oksel en daarna probeer twee stokjes en losse en 2 stokjes en dan ga je verder stokjes patroon met erachter stokjes laatste en we zetten natuurlijk weer vast met
een halve vaste in de derde lossen van begin van deze toer ik ben eigenlijk altijd precies daaronder hebben omdat ik dat het even die mooie afwerking vindt maar zoals je ziet elke tour en we namen dit garen zeker behoren met britse dus wil je hem gewoon rechtstreeks in je derde losse steken gewoon hoor zo nou over vaste en nog een halve vaste en dan ben ik aangekomen bij het begin van de eerstvolgende tour zo je ziet nu dat is een klein stukje uit steekt hier zie je dat en dat geeft net even dat extra stukje aan de zijkant zometeen en inkrimping zeg maar van voor de
voor dat je met een man bent we gaan hier straks sommige klein stukje aanzetten bij mij dus dan ziet u misschien een beetje gek uit maar dat straks op het helemaal goed ik kreeg net een berichtje van mijn vriendinnetje molen dat ik een beetje moesten opschieten ze wil dit vestje ook gaan maken bij deze ramona ik ga vanaf nu even lekker doorwerken zodat jij vandaag nog kunt beginnen aan je vestje ik ga vervolgens met de volgende toer beginnen en vol door eigenlijk niks anders dan de tour volgen zoals we altijd gedaan hebben en hier in het midden doe je gewoon 2
stokjes 1 losse en 2 stokjes en dan ga je gewoon verder en weet nog niet precies hoeveel toeren ik daarvan gaat doen maar dat laat ik je zo weten dat zou zo ik heb laten rijden afgemaakt kijk het zijn er in totaal 15 geworden en daar heb ik die eerst zich vanaf hier onder de oksel heb ik mee getelde screent inderdaad 1515 rijden dan mee te gaan of je beloven vanaf hier tot aan hier is 30 centimeter en kwaad breedte denk ik toch dat ik niet een maat 62 68 is geworden maar eerder een 7480 en zal ik je laten zien schiet eens het is ook over opleg dan zie je inderdaad hier aan de zijkant
wel wat extra ruimte dus je zou een kindje met de maat 62 68 elkaar kunnen doen maar dan is die vrij grote dus ik zou de eerder voor kiezen om dan als je toch een maat 62 68 wil gebruik dan een haaknaald 4mm plaats van vier en half in haar fraai los dus misschien dat er daarna mee te maken heeft maar goed dat is dan zou ik me eerder maat 74 maat 80 zijn ik ga verder met de afwerking van de rand hier beneden en nu was ik er eigenlijk al doorgegaan hier twee halve vaste later kan gemaakt ja ik toch eventjes uit zo laten we tonen niet uit over halen en even gewoon hier zal in
en dan doe ik twee bossen en als steden hier in de opening maken kunnen vaste twee losse in een zelfde opening vaste twee losse in de volgende stokje nu nog niet met het midden te steken maar gewoon boven door de twee lussen heen b aan vaste twee losse in de volgende vasten twee losse in de volgende vasten zijn lossen en in de volgende vasten en dit doe je eigenlijk totdat jullie hier met dan kom ik heb betere twee losse en een vaste ja maar dan het lint en lossen en als steek ik hem hier onderin een halve vaste staan op een kindje omtrek en droog terrein zijn nu terug met mijn draad af
trek een beetje aan die om een goede relatie en dan heb je een andere vol achtige randje aan de onderkant hetzelfde gaat doen en aan de bovenkant steekmaat hier ergens en de achterkant ook dat zet ik hem in mijn draad waar doorheen het is wel een het gewoon baby ik wil wel graag loods goed vast bessen dus krijg je even een knoopje sommige mensen krijgen echt ontzettende jeuk van als ze zien dat je ergens een knoopje jaar het legt in dit geval doe ik het wel maak je een losse en vaste in dezelfde zo en zo ook de opening zijn losse ga ik naar mijn volgende steek een vasten
twee losse en vaste twee dozen en een vaste twee losse en vaste en dit doen helemaal zo rondom je merkt ook gewoon gebruik van de in begin had je dus twee steken overslaan overgeslagen daar maak je nu gewoon die vast in twee bossen gasten gast twee doos vast zo ik ben helemaal rond en dan sluit ik af met een halve vaste in de eerste gasten en lossen en dus dit de draad hier over heb om mijn eerste bol dus ik ga hem niet redden met een bol komt probeer heb ik vast even eenmaal gedaan dat is zo geworden die club papier een kleine opening zit dan ga ik je zo laten zien
ik had gedaan en steken markeren en dan heb je hier heb je die lijn lopen met je 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en met daarvoor nu zo daar heb je die opening zitten en daar halen we steken markeren en aan de andere kant door precies hetzelfde dus die twee stapjes die je daar hebt en precies daarvoor haal je steken maak er een zet je even vast dreigen om zo beginnen aan deze kant zag je even dat je een andere draad overhoudt zootjes meteen dit kleine stukje dicht kan naaien dan zou je hier zo'n opengaat en dat wil je niet check out en even een stukje langer de
raad over wat trek je hier waar je stekenmarkeerders in der trek je draad door te geven knopje er in trek je gered en tussendoor maak lossen en diezelfde opening maak je nou gasten en dan twee losse spreek ga er weer het zijn lossen en in de volgende vasten zijn losse gasten thermossen dus en gasten zijn losse in de volgende vasten twee losse volgende vasten zijn lossen en de volgende vasten doe je tot aan de steken markeren en dan werk je nog even zien hoe ik hem dan vast zet twee losse en vaste en dan doen niet opnieuw twee lossen maar ik zet hem nu gelijk vast in je
eerste vasten van deze tour heb je draad af en je haalt hem door dan kunnen steken maquettes kunnen eruit dan draaien je truitje binnenstebuiten ga je hier naar de onderkant pak je die langere draad je hebt overgelaten apps die haal je door je stopnaald thea leden gestopt en dan zorg je dat dit netjes bij elkaar ligt en zorg dat je onder de twee lusjes doorgaat zo is wat ook ja dan ga je nog eens terug zeg het goed stevig vastzit en en al even de doorheen leven het af te hechten knopje knappe je draad afknippen en dan is het een kwestie van even nog alle draadjes afhechten en dan met het
eindresultaat kom op nog even bij je terug dit is zo maar uiteindelijk geworden zijkanten netjes te geleid wil je hem nou langer maken dan moet je de slag gaan maken dan kun je hart van twintig keer van maken of jurkje en vind je hem er zo nog wat aan het saaie kant dan zou je bijvoorbeeld een gesprekje erop kunnen maken is eigenlijk gewoon een je zet 15 lossen op en daardoor halve vaste in en dat doe je voor één twee drie vier vijf zes zeven toeren lang in het midden haakje een lossenketting ja ik jeroen van 8 losse daar maak je een van 10 lossen daar maak je vast in
en die zet je dan aan de onderkant je gast en vanuit daar doe je dan hetzelfde land je dat je je had overal eigenlijk had je er nog zo eentje om een heftruck is lagen die is afgelegd nog iets lager doen hoger jij leuk vindt maar je kan natuurlijk ook gewoon zo laten dankjewel wereld met kijken naar een tutorial van depressie ik hoop dat je het leuk vond en ik zie je graag terug bij volgende tutorial toch via de vijf zes zeven toeren lang in het midden haat je een lossenketting jaartje droom vannacht lossen daar maak je een van 10 lossen daar maak je vast in en die zet je dan aan de onderkant je
gast en vanuit daar doe je dan hetzelfde moment je dat je je had overal eigenlijk had je nog zo'n lijntje omheen en rek en strek is lagere die is afgelegd nog iets lager doen iets hoger jij leuk vindt maar je kan er natuurlijk ook gewoon zo laten dankjewel weer voor het kijken naar een tutorial van depressie ik hoop dat je het leuk vond en ik zie je graag terug bij volgende story je dag