Patroon: Linnen top

gülten sakaoğlu gltensakaolu KNITTING (spring – summer) Linnen Top Sam Stadter Kledingstukken, Tops 13 maart 2018 4 minuten IMG_3400 IMG_3390 IMG_3408 Weer een zomerpatroon! Deze is gemaakt met dromerig, knapperig linnen. Omdat ik de afgelopen jaren alleen maar in linnen heb gedweet, ben ik vastbesloten het dit jaar onder de knie te krijgen. Breien ermee is heel anders dan de enkellaagse merino die ik meestal gebruik, maar de resultaten zijn zo geweldig perfect voor zomerstukken dat het het waard is. Ik geef meestal de voorkeur aan roestvrijstalen naalden, maar raad zeker bamboe aan
Pattern: Linen Top

gülten sakaoğlu Linnen Top Sam Stadter Kledingstukken, Tops 13 maart 2018 4 minuten IMG_3400 IMG_3390 IMG_3408 Weer een zomerpatroon! Deze is gemaakt met dromerig, knapperig linnen. Omdat ik de afgelopen jaren alleen maar in linnen heb gedweet, ben ik vastbesloten het dit jaar onder de knie te krijgen. Breien ermee is heel anders dan de enkellaagse merino die ik meestal gebruik, maar de resultaten zijn zo geweldig perfect voor zomerstukken dat het het waard is. Ik geef meestal de voorkeur aan roestvrijstalen naalden, maar raad zeker bamboe aan gltensakaolu Patroon: Linnen top

KNITTING (spring – summer) Linnen Top Sam Stadter Kledingstukken, Tops 13 maart 2018 4 minuten IMG_3400 IMG_3390 IMG_3408 Weer een zomerpatroon! Deze is gemaakt met dromerig, knapperig linnen. Omdat ik de afgelopen jaren alleen maar in linnen heb gedweet, ben ik vastbesloten het dit jaar onder de knie te krijgen. Breien ermee is heel anders dan de enkellaagse merino die ik meestal gebruik, maar de resultaten zijn zo geweldig perfect voor zomerstukken dat het het waard is. Ik geef meestal de voorkeur aan roestvrijstalen naalden, maar raad zeker bamboe aan gülten sakaoğlu