My Holiday Collection – Part 3: The crochet top – MAMIGURUMI

Margitta Schubert schubertma56 Häkeln Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt onderdeel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet …
My Holiday Collection - Teil 3: Das Häkeltop - MAMIGURUMI

Margitta Schubert Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt onderdeel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet … schubertma56 My Holiday Collection – Part 3: The crochet top – MAMIGURUMI

Häkeln Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt onderdeel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet … Margitta Schubert