Instructies voor mijn poncho | gehaakt monster

Lisa Friedhoff lisafriedhoff10 Ponco /Schal Het is lang (heel lang) geleden dat ik de paarse poncho voor mijn vriendin heb gebreid en ik zou de instructies voor dezelfde tijd willen delen. Het is helemaal simpel en het irriteert me bijna …
Anleitung für meinen Poncho | häkelmonster

Lisa Friedhoff Het is lang (heel lang) geleden dat ik de paarse poncho voor mijn vriendin heb gebreid en ik zou de instructies voor dezelfde tijd willen delen. Het is helemaal simpel en het irriteert me bijna … lisafriedhoff10 Instructies voor mijn poncho | gehaakt monster

Ponco /Schal Het is lang (heel lang) geleden dat ik de paarse poncho voor mijn vriendin heb gebreid en ik zou de instructies voor dezelfde tijd willen delen. Het is helemaal simpel en het irriteert me bijna … Lisa Friedhoff