Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik vandaag een …

Silvia silviagurbeli orgu elisi Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt deel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet …
Hallo ihr Lieben, schon wieder eine Woche um und das bedeutet, heute zeige ich e...

Silvia Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt deel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet … silviagurbeli Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik vandaag een …

orgu elisi Hallo lieverds, nog een week en dat betekent dat ik je vandaag weer een zelfgemaakt deel uit mijn vakantiecollectie laat zien. Niets genaaid deze keer en mooie kleine stof … een gehaakte top! Ik werd geïnspireerd door het Coachella Festival, waar de creme-de-la-creme van de sterren en modebloggers elk jaar in Palm Springs samenkomen en dan heet … Silvia