Haakpatronen

Heike Ludwig heikemarialudwi Crochet Als deze Grinch Inspired-sjaal van hoek tot hoek niet de meest perfecte uitvoering is die ik heb gezien, weet ik niet wat het is! Verfraai met gele ogen, zwarte wenkbrauwen en een scheve glimlach. Ik hou ervan! via @ ashlea729
Crochet Patterns

Heike Ludwig Als deze Grinch Inspired-sjaal van hoek tot hoek niet de meest perfecte uitvoering is die ik heb gezien, weet ik niet wat het is! Verfraai met gele ogen, zwarte wenkbrauwen en een scheve glimlach. Ik hou ervan! via @ ashlea729 heikemarialudwi Haakpatronen

Crochet Als deze Grinch Inspired-sjaal van hoek tot hoek niet de meest perfecte uitvoering is die ik heb gezien, weet ik niet wat het is! Verfraai met gele ogen, zwarte wenkbrauwen en een scheve glimlach. Ik hou ervan! via @ ashlea729 Heike Ludwig