Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit te schalen …, #Big #don …

diygardensBlog diygardens260692 general Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit te schalen …, Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit een beetje te verkleinen (mijn 4e keer dat ik dit brei!) En ik hoop ook … #Groot #dont #KAL
Big Love KAL here. Using smaller needles (Size 11). I don’t mind scaling this ...,  #Big #don...

diygardensBlog Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit te schalen …, Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit een beetje te verkleinen (mijn 4e keer dat ik dit brei!) En ik hoop ook … #Groot #dont #KAL diygardens260692 Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit te schalen …, #Big #don …

general Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit te schalen …, Big Love KAL hier. Met kleinere naalden (maat 11). Ik vind het niet erg om dit een beetje te verkleinen (mijn 4e keer dat ik dit brei!) En ik hoop ook … #Groot #dont #KAL diygardensBlog