Ara Shawl – Drea Renee Knits

Lisi lisakoeters Frisuren Het ontwerpproces voor deze sjaal is heel organisch verlopen. Toen ik eenmaal de prachtige streng van AVFKW’s “Even Tinier Annapurna” ontving, wist ik dat ik een ontspannen breiwerk wilde maken dat resulteerde in een zeer gemakkelijk te dragen sjaal. Ribbelsteek, stippenoogjes en mijn favoriete kanten rand gecombineerd om dit wonder van één streng een van mijn absoluut favoriete nieuwe breisels te maken. Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt met breien als ik! Heel erg bedankt, Een werkwoord om warm te blijven, dat ik deel mag uitmaken van de …
Ara Shawl — Drea Renee Knits

Lisi Het ontwerpproces voor deze sjaal is heel organisch verlopen. Toen ik eenmaal de prachtige streng van AVFKW’s “Even Tinier Annapurna” ontving, wist ik dat ik een ontspannen breiwerk wilde maken dat resulteerde in een zeer gemakkelijk te dragen sjaal. Ribbelsteek, stippenoogjes en mijn favoriete kanten rand gecombineerd om dit wonder van één streng een van mijn absoluut favoriete nieuwe breisels te maken. Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt met breien als ik! Heel erg bedankt, Een werkwoord om warm te blijven, dat ik deel mag uitmaken van de … lisakoeters Ara Shawl – Drea Renee Knits

Frisuren Het ontwerpproces voor deze sjaal is heel organisch verlopen. Toen ik eenmaal de prachtige streng van AVFKW’s “Even Tinier Annapurna” ontving, wist ik dat ik een ontspannen breiwerk wilde maken dat resulteerde in een zeer gemakkelijk te dragen sjaal. Ribbelsteek, stippenoogjes en mijn favoriete kanten rand gecombineerd om dit wonder van één streng een van mijn absoluut favoriete nieuwe breisels te maken. Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt met breien als ik! Heel erg bedankt, Een werkwoord om warm te blijven, dat ik deel mag uitmaken van de … Lisi