dan zie je iemand met lief klein grappig om een aanzien als iemand meer dan 10 oh nee kijk college juist gaspar simon zijn jullie klaar voor ja en één twee drie en en hier zijn de kerstballen ben schappen wat ik doe plastic kerstballen actie nog oh wat een mooie bal ja mad as palen hier diep anaal gay mesje ma mij heeft henk en bovenaan uw kerstboom oké goed dan ik hang hem 4 spa okay dan deze wijze grootste en allermooiste by goed as imam goed gevangen hoe laat komt de kerstman je een idee denk je dat nog lang gaat duren komen tijd om naar bed te gaan hoe
sneller je slaapt hoe sneller de kerstman er is snel mama hoe dat ik dit van ons huis in de met al die sneeuw maak je geen zorgen simon hij is de sneeuw gewoon hij vindt het wel ben je dat zeker weten het zit niet heel hard maar hoe kan er in nederland is wel door de sneeuw raken ja geen idee we moeten de kerstman absoluut shawn helpen anders in de geen cadeautjes geen cadeautjes hoi ik heb echt een fantastisch idee wat ben jij die toets iemand volg mij hey kom hier mee aspa sepia ja zie je stilletjes zijn klaar is baan klaar ja wat was dat lawaai allemaal oh wat is
dit goed en de lampjes op papier oké oh oh klaar nee zeker wat de kerstman ons hersenen zien oh ja die je zelf nooit zo lang niet wanneer te zien top wat een prachtig en landingsbanen zie je wel dat ik eerst van ons heeft gevonden ik wil ik het samen met je sparen nu al lang niets dan maak je klaar waar zijn mijn kerstlampjes ik denk dat je is buiten moet gaan kijken en daar dan philip iemand met lief klein grappig om een aanzien van simon meer dan 10 oh nee kijk college ik heb bloemen waren vond ik iemand had
die dag een biologisch brood is iets waar ik heb hier vonden had niet bensimon dus kampioen niet lyn ik snap ik niet meer spelen spaarpot op een dag zei me wel eens verslaan als je groot bent markeer nee ik ga nu niet meespelen en ik dacht het zit in a merry meer was baby simon van je broertje niet lastig niet lastig we gaan eten nee komaan lang moet ik doen leida zien dus jaspar 4 shaw standpunt en ik geef figuur op de voorsprong yes-r bij de schommel en typ in de armste dus is het aan het adres we boffen ander de moss lijn door nu in niet vier staan de poort is dit
niet jouw nu klaar en ja ja ma ma ma ma mijn tip zien alles leider ik ben een kampioen mijn kleine kampioen wat is jouw verloren en weten we jaspaert het is niet zo belangrijk simon je zal ook wel eens winnen natuurlijk wat diep in mijn kanaal in dat men niet level of via het school niet naast maria scholen rustig nu allebei ja mama komaan konijntjes dus tijd voor het figuurtje als ik wil verslijt je toch wie is een ik deed is ja kijk eens zien wat chocolade koekjes van de h&m en lievelingskoekjes tijdje na de eerste ebooks op heeft wint etc dit is gaar de kleuren
mario monti foto oké moet doen niet aan de speak nice' bel maakt niet hey weet je simon stokvis we doen of je stuurt een beetje bananen op schat oké mama je natuurlijk slim maar aan geld wint zo leuk dat men kon ethische lachen en niet vechten ja maar ik wil dat is niet eerlijk jij bent groter oké dan de is er die laatste eerst je moet niet rot en om dat te winnen oké oké ik wil ik win jij bent gaan plaatsen ja wacht eens ik mijn nieuw hoekje spa wie kan niet altijd winnen maar ik ben tolk grote broer in een bar aan de kleine kant
ja dan zie je lichaam fiat met lief klein grappig om een aan zien er dan niemand meer dan simon nee ik kijk en denk je net als een bug jep een verrassing kijk amuseer jullie allemaal iemand wat is een studies hebben paarden nodig ik vecht en papa 7 en paarden maken dus dat heb ik nodig hey wat jij doen met die shop dat zou je speeksel zien en die dan zo vast maakt het en simon je bent echt slim dat is zo waar ik kan al zo goed als papa oh ja toch niet alles zoals papa jawel alles even goed achteraf collega's paar mooi tenminste veilig stofzuigen zoals
papa kijk maar iets tofs zeker ben je zeker simon ja het is heel makkelijk simon simon zit het af simon simon dankje simon zie je wel ik kan eigenlijk stofzuiger afspraak ja ja maar toch je bent niet zo goed als papa oké ik ga je kamer stofzuigen en daarna maak ik eten ik weet t niet zo goed kan koken naast papa tuurlijk wel dit is heel simpel dus nu een pasta maken zien we dat je niet alles kan zoals papa jawel ik heb alles klaar is oké ja het is goed eén twee drie wat ben jij een toen simon ik maak het haar om te eten dit is dat simon wel eten maken oh ja oké hey dit
hier een bed dit is geen echt eten zoals pappa maakt dit is iets anders de ziel speciale soep bel ik wil er geen gespaard probeert is anders weet je niet of je het lekker vindt of niet oh ja ik ben zeker dat lekker zal zijn houd het is heerlijk oh er zitten zelfs eten in en naam ja het is inderdaad heel speciaal simon dit is mijn manier om wou je avondeten dus echt heerlijk simon zie wat ik dus kan stoppen wel ja mij denk dat er één minuut dat je toch niet kan en dat is mama en papa in bed liggen alsjeblieft slapen ben je niet vergeten nee nee in bed en ik sinds april en dan
daarna mooi aan denk is maar zo dus slaapwel en ben je niet nog iets vergeten simon lee nog een knuffel nee simon simon je moet een verhaaltje vertellen lk spaar pak je het is een verhaaltje over een konijntje hij slaapt nu ogen dicht oh doe het licht aan het is heel stil en maken niet wakker zie je ik de ecotest papa in alles ja dan ben je echt zien man oh mijn god ons nu in stoppen wie simultaan houdt je voor mama en welk verhaal je me nu horen simon slaap je