hoi lieve allemaal ik kan nu wachten het gaan beginnen we gaan de pan de haken ik ben echt ex ik zou dit ik zou je de terug opgewonden te opgewonden te opgewonden laten we gaan beginnen want ik kan niet meer wachten ik heb de computer vormen zoals je misschien hoort en ik ben met de muis aan die kant bezig om de families doen hij is echt ik weet niet of dit goed is maar we gaan het zien ik ben heel erg benieuwd dus dat is ongeveer staten dus op met getalletjes dus ik moet het 's-plus gaan gokken en nog andere dingen doen ik heb er dus gewoon ja ik ga nog heel even op
pinterest zoeken voor de afbeelding misschien dat er dan beter kan zien het is een hele onduidelijke afbeelding dus ik ga echt ontzettend mijn best doen om hem te kunnen haken ik moet wel daarbij zeggen dat ik echt wel foutjes hierin kan gaan maken want dit is de eerste keer dat ik met jullie vooral gaan maken omdat ik het gewoon met jullie wil doen dus ik zou zeggen ben niet boos omdat ik het een keer fout en jij moet ook terug haken daar kan ik echt niks te doen ik doe mijn best om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen om alles perfect te doen maar dat lukt gewoon niet altijd en ja het is
niet altijd even handig dus ik probeer ik heb nu een ander website ik ga heel even doorzoeken en ja dan zie ik jullie zo want ik zou me god niets weten even kijken hoor oh ja kijk ik hem moet en en duurt alleen dit patroon kun je ook vol met uw gebruiken dus je houdt er een beetje rekening mee niet alleen het stomste is dus even kijken we staan maar twee bladzijden slag goed ik ga even kijken wat ik kan doen en dan kom ik zo terug oké even na wat er gezocht kan ik eindelijk iets vinden wat wel van het hoofd beschikt dus laten we gauw begin ik heb hier nog een klein beetje van rip van
wit rest en deze ook heb ik bij de wibra gehaald dus laat er nou maar gewoon gaan beginnen want ik kan niet langer wachten een ding wat ik wel of was gaan zeggen het patroon is niet verkleind dus de originele grootte ik hart was ook met de drie punt vijf en het is een grote beer dus bereid je daarop voor mocht je dit willen haken dan moet je petra patroon even gaan verkleinen we gaan beginnen met een magische ring van 6 vaste die dus 3 4 5 en 6 ik trek aan het koordje ik ga gelijk na de tweede en ik ga met mijn muis ga ik even bij zeggen welke ik ben gebleven onze weet
ik het niet meer en we gaan gelijk twee vaste elke vast te haken als je je in de haak ik gelijk 2 4 en zes acht zien en balen oké dan ga ik het touwtje achterwege laten en gaan we door naar de volgende en dat is een vaste en op twee vast en dus ik ga nu de mankeerde gebruiken zodat het niet meer hoeft te tellen nou een vaste zweven vast aan een vaste en zweven vaste een vaste en zweven vaste een vaste ook even mijn touwtje uitrollen en daarna twee vaste een vaste en 2 vaste een vaste en ik hou om een keer door weg en dan gaan we twee vast te haken zet ik de man keerde terug waar ik hem
had vandaan gehaald en dan gaan we gelijk door naar 24 vasten is 112 een vaste een vaste en 2 vaststellen een vaste een vaste in twee van steun een vaste een vaste en twee vasten in een vaste een vaste een vaste en als me courgette nou is ie bijna op mijn klopt helemaal niet want hij is nog niet op hij gaat wel op want ik geloof dat er bij mijn 3 plus 4 bollen ingaan zo groot is hij mij is daarom al echt geweldig kan ik je vertellen oké dan gaan we door naar de volgende en dat is 30 school weer meerdere zoals jullie dat weet ik haal de lamp treffen bijna kunnen we ons goed zien sorry voor
de schaduw ben nog bezig met een nieuwe lamp aan te schaffen maar dat duurde van ff ben ik bang we gaan nu drie keer een vast aan en dansen even vast aan dus drie keer een vaste en dan twee vast aan cellen van de voor hier drie keer een vaste en onze wegen vaststellen drie keer vast aan en dan twee vaste drie keer een vaste en af en dan twee vaste dan wat ik zo leuk vind aan deze panda dat is ook you deed hij is zo cute jongens echt waar kan ook niet op wachten tot het klaar is en het ergste is nog ik heb hier een week tijd voor dus ik ga iedere dag heel veel veel meer
denk ik hè want anders kom ik niet uit waar de manier dan ik ben echt dol op ik vind hem echt heel leuk we gaan door een aan 36 dus het is nu iedere keer een meerdere dan gaan we naar vier keer onvaste en al twee vaste nou hoe simpel kan het zijn dat is op zich wel ideaal dus 4 keer een vaste in de elke vasten en dan twee vast in een vaste we zijn alweer op de helft vier keer een vaste en dan twee vaste ik ga even mijn bolletje taal een beetje ver uit te rollen want anders blijf ik wilde uit te halen dus het moet natuurlijk ook een beetje centers ik geef eens flink wat uithalen
zodat ik gelijk in links op door met je zak in een klap door kan met jullie dat is wel zo fijn want als ik iedere keer een bolletje eruit moet halen ja en mocht ik te snel gaan dat weet ik ik ga nog wel eens te snel voor sommige mensen druk hem dan even op pauze gaan verder totdat ik ook klaar ben en dan gaan we gewoon weer verder meer een keer meerdere 1 2 3 4 en 5 vasten en twee vast in een vaste de vijf vasten en dan twee vaste een een vaste 5 vasten en twee verraste in een vaste hij is al zo groot was mijn ballen maar hij wordt grote ben ik bang ben ik ook
bang voor mijn kind wel echt geweldig dat wordt denk de grootste knuffel nee da's niet waar die korter gemaakt dat is niet waar want ik heb er een heb ik niet video staan ik heb er wel gedeelte van gemaakt van de granny's is dat dan in de hoek bij mijn kledingkast dat is degene die ja dat is de grootste dam die ik heb heb ik ook echt bij ja een half jaar over gedaan ik zou daar van soort beroemd nog een maar kan maar dat is helaas niet meer gelukt ga ik wel weer proberen om moet ik zeggen oké we gaan door naar de volgende en we gaan weer meerdere
dus nu is het 2 3 4 5 6 vaste en 2 vast en een vaste dat wordt nu eigenlijk alleen nog maar makkelijker zelfs maar ik kan begrijpen als je dit bijna niet doet het haken dan is het wel eventjes wat anders maar ik weet zeker dat het je gaat lukken ik heb in totaal 3 bollen ron dit gekocht en ik heb twee in zwart gekocht dus ik hoop dat ik het red zo niet moet ik bij halen dus ik weet niet precies hoeveel ik graag gebruiken ik hoop dat ik genoeg heb maar ik zal zeker nog een keer terug naar de winkel moeten want hij is echt huge en qua vulling ja ik zal wel een extra vulling
aanschaffen want ik had ik hulp in en wat ik ook nog graag gebruiken is en een soort onderzetter van steentjes dus gewoon een zakje met steentjes laat ik het zo zeggen en die ga ik in de billen plaatsen of onderin het lijfje zodat die mooi rechtop blijft staan maar waarschijnlijk doet u dat toch gewoon oké en we zijn weer verder we gaan door we gaan nu vast in vast te haken nou dat is ze niet moeilijk zou ik zeggen ik ga even de vast in vast te haken en ik kom terug als ik klaar ben oké ik ben klaar met de rondom en ik dacht ik ga met jullie afsluiten want ik
wil altijd zo gezellig schoon en vasten zal er geen twee vaste groep vaste en we gaan weer meerdere dus dat is een lastig want de stad hier zeven en uiteinden audi a6 over maar we gaan gewoon kijken dus twee drie vier vijf zes zeven ik heb zeven vaste ga ik je de zeven vaste en dan twee vast aan een twee drie vier vijf zes zeven en nu twee vaste en ik ben al door mannen dom een touwtje heen zeg maar dus ik moet even opnieuw moet aanschaffen kwaad trekken trouwen weer 7 vast aan een twee drie vier vijf zes en zeven wat bij mijn buik post twee vaste 1 2 en 3 van 4 5 6 en 7
entree verraste een twee drie vier vijf zes zeven en twee van stap 1 2 3 4 5 6 ja klopt wel alleen zit ik hier ik heb de dag te komen er maar niet uit de staat ook hier aan het einde houdt er zes over in plaats van 7 en dan treedt vaste dus dat geen paniek mensen geen paniek het komt helemaal goed punt helemaal goed ik ga maar even wat zouden wij pakken en we gaan naar 60 dus weer aanschaffen dus ik ga even dicht klippen een twee drie vier vijf zes zeven en acht dan twee vaste een twee drie vier vijf zes zeven en acht twee vast aan 1 2 3 4 5 6 7 8 en 2 vaste 1 2 3 4 5 6 7 8
weert wegen vaste een twee drie vier vijf zes zeven en acht wemoto de bij bakker en twee vaste en op het laatste we dan 7 waarschijnlijk een twee drie vier vijf zes zeven ja dat dacht ik al en dat terwijl de staat zes maar we hebben 7 dus dat ze maakt niet uit oké we gaan verder ik ga toch heel even van boekten we pakken en ik ga op tegelijkertijd opschrijven ik merkte toch handig is dus ik kom zo terug oké ik heb het heel even opgeschreven en we gaan weer verder we gaan naar 60 en dacht dat we die ogen had helden even kijken want we moesten nog behaalden we moesten al op meer of
hadden we dat al gedaan een twee drie vier vijf zes zeven uur waren bij 54 inderdaad we moesten nou 60 want we even nadenken ja dan gaan we weer bij haken dus wat hier staat is 8 vaste en dan zes vast te houden over een twee drie vier vijf zes zeven acht tot negen nee dus 9 vasten en dan twee vaststellen dus was dat er onder dan 7 moeten vertellen wordt 1 2 3 4 5 6 7 ja dat was 7123 of ik er 1 2 3 4 5 6 7 8 9 en dat is dan reken 9 vasten vraag me niet hoe of wat maar het is gewoon zo want er staat ook acht en ik heb een negende komt waarschijnlijk omdat maar
die ene kwamen 6 vooruit is het ik ga nu tellen en dan moet vosmeer 8 zijn een 2 drie vier vijf zes zeven en acht via e89 top 9 beheert vol slaap ik gewoon ben ik een ouwe dikke rand overslaan het even kijk hiervoor heb ik ook ga meer nerds dus het klopt wel een principe van 54 heb ik net gehad met zee van maar goed maakt niet uit we komen er wel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 twee in vaste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 mocht het bij jou niet uitkomen met 9 maar heb je 8 dan is het ook goed dan wacht je heeft ooit mijn neger of dol op jij bij 9 ben en dan heb ik gewoon een tour gemist dat
maakt voor de rest niks uit azië ook helemaal niks van dus in principe ja je wordt er niet warm of koud van 1 2 3 4 5 6 7 8 9 en 2 vaste 1 2 3 4 5 6 7 8 en 9 jaar nu ook acht over op het eind acht vaste over dus dat zet ik ook even gelijk bij voor mezelf kan als ik hem ooit weer in de toekomst filmmaker oké wat ik nog wilde zeggen is mocht op een troon niet kloppen dat kan want ik heb hier een patroon uit het chinees of andere cubans ik weet niet hoe je het wil noemen maar ja ze zeggen dat je die breidt maar ik ga hem gewoon lekker haken en ik doe gewoon wat er op staat dus ja meer
je kan ik ook niet echt veel aan doen en waarom ik trouwens meeneemt jullie met drie en half haak in plaats van met het 3 is omdat die zo hard gaat piepen dan want dat merk ik dat de volgt je dat is geen nu haar nu piept ie al minder dus dat is waarschijnlijk de reden ervan we gaan we vaste in vaste haken dus dit is ook is straf dus ik schrijf het op met een rol en dan kom ik terug als ik vast in vast heb geraakt en ben je ook daar en dan gaan we weer samen verder dus tot zo ook een sandor geheid en ik ben bij de laatste vaste die wilde ik wil met jullie samen
af te maken en we gaan we door naar de volgende en dat is dat we weer gaan meerdere bij 66 dus een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien 10 vaste en dan twee vaste waarschijnlijk houden weer over aan het einde dus het zou kunnen ik weet het niet dus een twee drie vier vijf zes zeven acht negen ja 10 dus bij de elfde vaste daar haakje de witte wij in aruba simpel rode kool begin ben wit bewegen is een een 3 4 5 6 7 8 9 10 en dan weer twee vaste kan je nagaan en de ik zal even voorbeeldje geven het hoofd oh sorry is nu ongeveer bijna vijftien centimeter kun je nagaan
vandaag gaan freaking groot maar dus wel leuk ik wil er ook niet over zeggen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en twee even vaste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en dan weer 2 vasten en ik heb dus dit nou en ik hou op dit kleine beetje over dus het gaat wel het komt wel goed er gaat wel lekker veel in kan dat kan het jullie garanderen maar dat zij kolen en het begin 2 3 4 5 6 7 8 9 dus ik kan nu 9 vasten over tot bouwt zich ook langzaam over dus nu in de tiende gaan we de vaste 's-haken alleen we gaan verder naar 72 om mensen hij wordt nog groeten hoe dit wordt echt dit wordt echt de
leukste projector denk ik maar na deze paar toeren dan ga ik hem afsluiten ben ik bang want anders word je echt te veel oké 72 vaste hebben nu bellen oké 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 vaste oké zie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 op tot hem is een twee drie vier vijf zes zeven acht negen 1011 1213 4 5 6 7 8 9 10 11 12 en nu kom op 12 heb maar dat maakt niet uit een vaste minder of meer dag tot dag buurman gebeurt er gewoon wat steeds niks ik ga in mijn boekje naar voren halen want ik merk dat ik niet met een beeld kom en op single van venerable wil ik heel goed oké 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
en één twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien en uw eindig ik met 10 nou ja dat is op zich ook geen enkele punt dat is op zich ook wel goed te doen oké dus ik eindig met 10 dus eigenlijk bij op dit ook langzaam op want ik zat op zee 6 en to-nacht en toen negende keer en dus op zich is het ook wel weer te doen oké we gaan nog een we gaan nog twee wij doen we gaan nu vast in vaste doen en ben jij ook klaar met vaste en ik ben klaar met fossil komen allebei terug bij elkaar en dan gaan we verder oké hier ben ik ook weer mee klaar en begin al echt een hoofdrollen mensen
ik ben echt bang en niet omdat het fout of slecht is maar gewoon puur omdat die heel groot woord het is het is het is een soort cake wat je hebt aan de ene kant denk ik ook van mijn help we gaan nog een keer bij je haar kan dit wordt nog eens wat er staat hier 11 in totaal alleen wat ik het rare vind is dat die vier keer en dan vasten en dan vier vier keer en dan dat moet ik dan herhalen verschijnt kan al eindig je met 6 dus dat vind ik een beetje raar moet ik heel eerlijk wezen ik ga sowieso even opschrijven moeten 8878 vast in staal moeten we erbij haak ik denk dat is wat
meer wordt in totaal want ja in totaal hebben nu 2 save de zijn mond 8 tijdens een twee drie vier vijf zes ik heb dat niet eens dan moeten de achtbaan is 11 vast aan daarna een vaste de stond swing in een dus na de 11 dat vindt ik best raar wat ik nou gaat doen want er zijn maar zes punten in totaal dus twee vier zes acht maar zo tel je niet je betaalt een twee drie vier vijf zes dus dan kom ik in werkelijkheid op de 76 terecht maar de klopte hele telling ik mee dus dat vind ik een beetje raar dus ik ga ook precies doen wat de opzet is dat 11 vaste en dan moet je
jaha iets bij hem denk ik of zo ik zou het nog god niet weten ik vind het echt heel raar moet ik eerlijk zeggen want er staat hier namelijk bij de 60 door de vestigingen haken van vaststaand stonden 160 maud dak klop tot de schoonzuster bij dan 42 maar ik snap dit gewoon niet moet de moeten er zes bij in plaats van ja want dit is of kijken 2 3 4 5 6 7 dan mis ik er nog steeds eentje ze zou ik of hier moet ik er zo'n gelijk twee bij haken dan kom ik er wel op terecht dus dat ga ik maar gewoon doen met jullie dus gelijk bij dit punt weer een vaste erbij haken en nu haken we gewoon weer
zoals verdelen de stad u11 vaste in totaal maar ik denk niet dat het 11 is dus ik heb een oud 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en dit is 11 dat klopt niet want het is al 11 12 is het dus 12 vasten en dan 2 vasten en dan in het begin in het begin is er dan twee extra dus vanuit hier twee extra en dan verder en dan heb je dus 12 in plaats van 11 en dan ga ik je goed dus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 en 12 via dit klopt lau dus daar ben ik wel blij mee want en dan kun je nagaan ik dit zijn mijn twee handen en ik doe math op blad mijn handen passen door op is echt heel erg groot maar dat wisten we natuurlijk
al wel dus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 en 12 ja nou ze toe dus op het 12 is dus nu elf dit stukje is 11 de in de 12 te stoppen keer vaste een twee drie vier vijf zes zeven acht negen 1011 1213 zien de 14e haken we nu twee vaste dus het is 13 vast en dan twee vast dan een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien elf twaalf en nu in de 13de in de 13de haakje dus nu weer twee vaste ze beiden bij deze toer is het even opletten 1 2 3 4 5 6 7 en 8 9 10 en dit is weer bij de zwaluwen vaste haakje weer een extra vaste oké en bij deze ga ik ook de video afsluiten ik zie jullie weer in de volgende video
dan gaan we verder het hoofd maken want ze zijn nog anderhalf uur de lekker aan het filmen met z'n allen aan het werk super fijn want wordt de video echt te lang en ik snap dat jullie dit leuk vinden maar volgende komt er weer een nieuwe video en ik zie jullie snel weer dus doei felice waarbij