Kinderjäckchen nähen - Zip Up Hoodie "Zipadoo" - FREEBOOK - Lila wie Liebe


hoi ik ben nana van nijntje niet en in dit filmpje laat ik zien hoe je gimp patroon met kraaltjes en een koordje af kant van mijn nieuwste patroon hollandse bronnen velp ik heb op dit punt al mijn steken samen gepleit een kraaltje geplaatst daar ga ik het koordje maken dat kan het brein doen maar ik vind het persoonlijk makkelijker om dat met een haaknaald je te doen maken 10 steken zoals je kunt zien ben ik niet echt te maken echter haken zullen dit vast wel een heel stuk sneller doen ik heb een koordje die zet ik op mijn rechter naald en dan ga ik in patroon breien wat ik
hier zou moeten doen en hier moet ik deze steken samenbreien deze vier ik wil dat de middelste bovenop komt ik hou er twee recht af de andere twee bereik ligt samen en ik haal die twee steken over kijk nu zie je dat de middelste steek we over op komt nu ga ik het kanaaltje plaatsen heb ik een dun en de haaknaald voor warme kraan oppast ben ik haak de steek door de kraal mee en ik zet ik wel weer terug op de naald en nu ga ik een afkanten maken dus die steek van dat koortje waar ik over steak met de kraal heen dan ga ik dus weer een koordje maken en dan bereik ik
deze drie steken samen en dan gaan we weer precies hetzelfde doen

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.